Lillevollen Barnehage

Da er vi endelig i gang!

Image

Det er litt vemodig å se "tårnhuset" bli revet. Det har vært en del av Lillevollens identitet i snart 30 år. Vi har tatt vare på de karakteristiske buede vinduene, og håper på noen gode idèer til gjenbruk av dem.


Image

Dagens to bygg blir bygd sammen, og i den nye delen kommer det leke/møterom, personalrom og lager. Vi får også et nytt verksted til barna. Midtigarden skal rives, og det nye verkstedet erstatter de lokalene vi har der. Men dette blir jo mye finere og bedre da:).

På Marihøna blir det litt endringer, dagens yttergarderobe slås sammen med innergarderoben, og vi får ny yttergarderobe. De andre avdelingene blir som i dag.

Det er Gnist arkitekter som har tegnet nybygget, Rambøll har prosjektansvaret og er byggherreombud, mens Snekkerbjørn har totalentreprisen.

Bildet viser en tegning av nybygget, sett fra nedsiden av uteområdet med Blåbærtue-inngangen nederst til høyre. Den grønne døra blir inngangen til Marihøna, og verkstedet blir rett ved siden av, med utgang til overbygget terasse. Her blir det også en passasje fra parkeringsplassen og inn på uteområdet. Den gule "boksen" blir personalrom, og kontorene blir til høyre for den.

Image


«Tilbake