Lillevollen Barnehage

Noen bilder fra utbygginga

ImageImage
På grunn av høydeforskjellen mellom husene, må det bli en "oppoverbakke" her i gangen. Det skal ikke være trappetrinn når det er universell utforming. Her blir det nok fint å springe... (Ser litt trist ut på bildet, men det blir bra!)

Image
Dette blir det nye rommet til barna, med store skyvedører ut til overbygget terrasse. Her er meningen at ungene skal kunne gå ut og inn uten å ta av utetøy og sko (når det ikke er for mye søle). Her blir det også en kjøkkenkrok og vaskerenne for håndvask. Det blir også et toalett i tilknytning til rommet.

Image
Flott takhøyde på terrassen med plass til mye lek og aktiviteter i ruskevær. Vi gleder oss til å kunne spise ute selv om det regner og blåser!

Image
Dette bildet er tatt fra der mennene står på bildet over. Det blir barnehagens inngangsparti, parkering blir rett utenfor. Her blir det terrassegulv. Åpningen skal lukkes med en port.
Her sett fra parkeringsplassen:
ImageImage
Image
Det blir mye sand når det graves og bygges, så her må det kostes

Image
Den hvite "boksen" blir personal- og møterom.

Her sett innenfra uten skillevegger til tilstøtende kontor og lager:
Image


Image
Inngangspartiet sett fra parkeringsplassen


Taket begynner å ta form:
Image

Her lages de nye kontorvinduene. Pedagogene gleder seg til å få bedre plass til å jobbe i lag.
Image

Den høye muren mot Marihøna er brannmur:
Image

Oj - blir det så høyt?
Image

Dette blir veggen mot parkeringsplassen:


Image

Da er snekkerne begynt:
Image


Nå er støypearbeidet snart ferdig:
Image


Image

Det svarte belegget som sveises fast langs muren, er radonsperre:
ImageImage


ImageImage

Dagens to bygg blir bygd sammen, og i den nye delen kommer det leke/møterom, personalrom og lager. Vi får også et nytt verksted til barna. Midtigarden skal rives, og det nye verkstedet erstatter de lokalene vi har der. Men dette blir jo mye finere og bedre da:).

På Marihøna blir det litt endringer, dagens yttergarderobe slås sammen med innergarderoben, og vi får ny yttergarderobe. De andre avdelingene blir som i dag.

Det er Gnist arkitekter som har tegnet nybygget, Rambøll har prosjektansvaret og er byggherreombud, mens Snekkerbjørn har totalentreprisen.

Bildet viser en tegning av nybygget, sett fra nedsiden av uteområdet med Blåbærtue-inngangen nederst til høyre. Den grønne døra blir inngangen til Marihøna, og verkstedet blir rett ved siden av, med utgang til overbygget terasse. Her blir det også en passasje fra parkeringsplassen og inn på uteområdet. Den gule "boksen" blir personalrom, og kontorene blir til høyre for den.

Image


«Tilbake